cheerforchampions.be

Welke bekende strategie games zijn er?

Als je een strategiegame graag speelt heb je een goed strategisch inzicht nodig om te winnen in het spel. Een strategische game kan een computerspel zijn maar ook een bordspel. Enkele bekende strategiespellen zetten we hier voor je neer.

Risk, het spel waar je de wereld moet veroveren

Risk kun je met vier personen spelen. Het is een van de bekendste en populaire bordspellen die nog altijd wordt gespeeld. Je kunt dit spel nu ook spelen via een app. Het spel zal nooit vervelen omdat je nooit uitgespeeld bent met Risk. De bedoeling van dit spel is dat je op een strategische manier de wereld gaat veroveren.

Je gaat in het spel door middel van kaarten landen veroveren. Dit gebeurt door missiekaarten die gebruikt worden in het spel. Risk is een simpel spel die iedereen kan spelen. In het spel bouw je een leger op waarmee je vijandige gebieden kunt veroveren. De troepen kunnen verplaatst worden door de missiekaarten.

Word rijk in de game Levensweg

Levensweg is een strategisch bordspel waarbij je doel is om zo snel mogelijk rijk te worden. Levensweg is een superleuk en spannend spel die gespeeld wordt door actiekaarten. De afloop van je spel worden bepaald door keuzes die je maakt. Het bordspel Levensweg zorgt voor een avontuurlijk speelplezier. Het bordspel levensweg is een gezinsspel.

Als speler is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk levenstekens gaat verzamelen. Je moet als rijkste eindigen in dit bordspel.

Monopoly, een van de best verkochte games

Monopoly is een van de bestverkochte games die gespeeld wordt. Het is een ouder spel maar is nog altijd populair om te spelen. Er zijn nu verschillende uitvoeringen van het spel. Het doel van monopoly is om geld te maken door straten te kopen. Je kunt op de straten huizen of hotels plaatsen. Iemand die op jouw straat komt kun je huur laten betalen.

Huizen en hotels kun je pas bouwen als je alle straten hebt van een kleur. De straten zijn in groepen verdeeld. Dit kan in een groep van twee straten of drie straten zijn. De groepen zijn onderverdeeld in kleuren. Als je op het einde het meeste geld overhoudt dan win je dit strategische spel monopoly. Een simpel spel waarbij je wel goed moet nadenken om te winnen. Iedere speler krijgt aan het begin speelgeld. Geen geld meer dan heb je verloren.