cheerforchampions.be

Welke games speel je samen?

Games kun je alleen spelen maar ook met meerdere spelers. Er zijn spellen die geschikt zijn om samen te spelen. Je hebt bordspellen die je samen kunt spelen, maar je hebt ook een aantal online spellen die je gemakkelijk samen kunt spelen. Welke dit zijn? Kijk maar gauw.

Speel Trivia Crack samen met je vrienden

Een spel die je online kunt spelen is Trivia Crack. Dat kun je samen met je vrienden doen. Je kunt online je vrienden of familie uitdagen met dit spel. Het is de bedoeling dat je de kennis test over sport, wetenschap, geschiedenis, kunst, amusement en aardrijkskunde. Als speler moet je zorgen dat je het meest de goede antwoorden hebt behaald. Een spel waarvan je veel kunt leren.

Speel UNO online met je familie of vrienden

Als je van games houdt dan is UNO een van de leukste kaartspellen die samen kunt spelen. Het spel kun je niet alleen online spelen maar ook gewoon aan tafel met vrienden. Online kun je het spel gratis spelen op de telefoon of tablet. Via een chatbox kun je praten met je vrienden of familie.

Speel de klassieker Rummikub

Ken je rummikub nog? Een echt klassiek spel dat nu nog wordt gespeeld. Je kunt het nu ook digitaal spelen via een app. Het doel van het spel is dat je als eerste alle stenen wegspeelt. De stenen moeten in cijferreeksen worden gelegd of in gekleurde nummers. Het is een populair spel dat in veel huishoudens in de kast ligt.

Speel CATAN online met je vrienden

Catan is een leuk spel waarbij je dorpen en steden moet bouwen. In het spel bouw je een imperium. Het spel kun je spelen via een laptop, telefoon of tablet. Het spel kun je urenlang spelen met je vrienden. Een strategisch spel dat je gemakkelijk samen kunt spelen.

Wordfeud, een puzzelspel

 

Dit spel is ideaal om samen te spelen. Een puzzelspel voor jong en oud. Je maakt en legt woorden op een bord waarmee je punten kunt verdienen. Je kunt het spel spelen met willekeurige tegenstanders en met vrienden. Via de chatfunctie kun je naast het spel nog praten met elkaar.

Wordt creatief en maak de langste woorden in dit spel. Een spel dat je urenlang met je vrienden kunt spelen. Wordfeud is niet alleen leuk, maar ook nog eens een leerzaam spel waarbij je creatief bezig bent met woorden.