Initiatiefnemers

13 organisaties met een ruime ervaring in hulpverlening, communicatie en fondsenwerving, slaan de handen in elkaar om een nationale actie op te zetten ten voordele van alle medewerkers in de zorgsector. Met deze actie willen de initiatiefnemers bijdragen aan extra ondersteuning voor alle zorgmedewerkers en hulpverleners, ook na de crisis.

Billie Bonkers

Billie Bonkers is een strategisch en creatief communicatiebureau met een portfolio dat alleen gevuld wordt met betekenisvolle projecten die een meerwaarde betekenen voor de samenleving. Het bureau werkt al jaren voor de overheids- en non-profitsector. Billie Bonkers coördineert deze actie, beheert de communicatie en creëert de creatieve campagne.

Direct Social Communications

Direct Social Communications is het enige gespecialiseerde full service fondsenwervingsbureau van België. Het bureau helpt non-profitverenigingen (‘goede doelen’) geld inzamelen voor hun activiteiten. Het werkt al jaren voor grote en kleine ngo’s. DSC zorgt voor de operationele werking om de giften online en offline te ontvangen en te registreren, zet samen met een derde partij het sms-systeem op, maakt bedankingen aan schenkers mogelijk en zorgt voor de opvolging op lange termijn.

Filantropisch Centrum van Stichting Pelicano

Het Filantropisch Centrum van Stichting Pelicano werd opgericht om kinderarmoede te bestrijden en is vandaag een bij wet erkend filantropisch centrum. Het zet zich al jaren in voor de strijd tegen kinderarmoede.  Stichting Pelicano opent en beheert de rekening van het fonds en kijkt samen met het comité van wijzen toe op de besteding van de middelen. Stichting Pelicano rijkt de fiscale attesten uit.

Cabinet C

Cabinet C is een full service strategisch digitaal agentschap opgericht door 4 communicatiebureaus: Billie Bonkers, Karakters, Wisefools en AB. Cabinet C bouwt de website en zorgt voor de socialmediaopvolging. De stichtende leden van Cabinet C slaan voor deze campagne de creatieve handen in elkaar.

Koalect

Koalect is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het digitaal samenbrengen van mensen. Voor de ngo-sector zet het crowdfundingplatformen op voor solidaire initiatieven. Via het platform kunnen filmpjes gedeeld worden en gaan mensen met elkaar in interactie. Koalect zal zijn crowdfundingplatform ter beschikking stellen om het bereik van de campagne te vergroten.

Bisnode

Bisnode ziet data als een onuitputtelijke bron van mogelijkheden om in alle omstandigheden elke zaak op een efficiënte manier te ondersteunen. Bisnode telt 2400 experten die elke dag werken om data te begrijpen, te selecteren en in te zetten om klanten te helpen in het bereiken van hun marketingdoelstellingen. Gesterkt door zijn ervaring in campagnemanagement en dankzij zijn digitaal platform Permesso.be, zet Bisnode zich vandaag in om die mensen te helpen die hun eigen leven wagen om dat van anderen te redden.

Finn

FINN is een onafhankelijk bekroond communicatiekantoor in Brussel. Het biedt strategische en geïntegreerde communicatiediensten aan klanten: corporate communicatie, public affairs, crisiscommunicatie, PR & mediarelaties, digitale marketing, content marketing, influencer marketing en mediatrainingen. Het hechte team van 15 consultants met zeer diverse achtergronden helpt klanten om focus te brengen in hun communicatie, over alle kanalen heen. FINN ondersteunt pro bono het medialuik van Cheer for champions.

Ring Ring Company

Ring Ring Company ondersteunt organisaties om de contacten met zijn klanten te verbeteren met aangepaste communicatieoplossingen. Ring Ring Company stelt gratis de technologie ter beschikking om sms’en te ontvangen en uit te sturen.

Twikey

Twikey is een Belgische fintech, werkt nauw samen met alle grootbanken en helpt bedrijven om gemakkelijk betalingen toe te laten door een mix van slimme betaalverzoekmogelijkheden aan te bieden. Twikey is Europees marktleider in het afsluiten van online domiciliëringen en specialist in het beheren en opvolgen van betalingen van meer dan 2 miljoen terugkerende klanten. Het voorziet gratis de technologie om sms-betalingen uit te voeren.

Proximus

Proximus is een telecommunicatie- en ICT-bedrijf met activiteiten in België en op de internationale markten, dat diensten verstrekt aan consumenten, bedrijven en de publieke sector. Via de merken Proximus en Scarlet zijn ze de voornaamste Belgische leverancier van telefonie-, internet-, televisie- en netwerk-gebaseerde ICT-diensten.

Sherpa Law

Sherpa Law is een ondernemend advocatenkantoor dat zich specialiseert in fiscaal recht, vennootschapsrecht, vermogensrecht en ondernemingsrecht. Deskundigheid en duurzame waardecreatie staan centraal in hun aanpak. Sherpa Law staat dit project met juridisch advies en begeleiding bij.

IPG Mediabrands

IPG Mediabrands is een groepering van agentschappen van over heel de wereld met dynamische marketing in het hart van hun organisatie. In België bestaat de groep uit meer dan 180 experten in marketingcommunicatie, media en technologie die zich inzetten voor het bouwen van nieuwe oplossingen voor ’s werelds topmerken.

Shorrt

Shorrt Video Marketing is een premium video service met de focus op video marketing. Met Shorrt denken we steeds in functie van een grotere communicatiestrategie. Hierdoor kunnen we jouw doelgroep beter bereiken, verspreid over een langere periode. Voor Cheer for champions ontwikkelt Shorrt verschillende animaties en de TV-spot.

Contact

Alle vragen kunnen gericht worden naar dit e-mailadres: pers@cheerforchampions.be

Cheer For Champions

Steun onze zorgmedewerkers

Doneer